Volg ons op Linkedin

Linkedin

De vijf vragen aan…

Cv geeske van campen

…Geeske van Campen

Forward Advocaten is een groeiend kantoor met gespecialiseerde advocaten. Door als team de juiste specialist in te schakelen op het juiste moment, is hoge kwaliteit altijd geborgd. Regelmatig presenteren we hier onze gepassioneerde teamleden. Vandaag een familierecht specialist, tevens mediator en vaste kracht op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch.

1. Hoe ben jij bij Forward terecht gekomen?

Ik heb 12 jaar bij mijn eerste werkgever gewerkt. Piepjong (net een dag 23 jaar!) en zo groen als gras begon ik in de advocatuur. Doordat ik in die eerste periode regelmatig voor de leeuwen werd gegooid, heb ik ontzettend veel geleerd. Tel daar de mooie opleidingen die ik heb mogen volgen bij op en je begrijpt waarom het uiteindelijk begon te kriebelen: zou ik dit niet ook ‘zelf’ kunnen? Ik heb altijd contact gehouden met Jorrit en Robin, de oprichters van Forward, die voorheen bij hetzelfde kantoor werkten. Zij vroegen of ik me niet als partner bij hen wilde aansluiten. Dat was het zetje dat ik nodig had.

Advocaat Geeske van Campen

Familierecht advocaat en mediator Geeske van Campen

2. Wat is jouw specialisatie en waarom trekt jou dat zo aan?

Na een aantal jaren in het strafrecht te hebben gewerkt, vroeg mijn voormalig werkgever mij of ik geen interesse had in het personen- en familierecht. Dat leek hen wel wat voor mij. In het begin wist ik dat zo net nog niet; zou dat niet heel veel negativiteit zijn? Eenmaal begonnen leerde ik echter dat je juist voor mensen het verschil kunt maken. Goede begeleiding in een van de zwaarste periodes in je leven is een must. Als advocaat en mediator moet je er zijn om ervoor te zorgen dat mensen goede afspraken maken die juridisch houdbaar zijn én draagvlak hebben. Dat te kunnen bieden, geeft energie.

3. Wat is je beste en wat is je slechtste eigenschap?

Mij wordt vaak gezegd dat ik goed kan luisteren, hoewel mijn vriend daar soms anders over denkt!

4. Wat is het leukste wat je ooit in je loopbaan hebt meegemaakt?

Ik was heel trots toen ik beste Nederlander werd bij de Zuidelijke Pleitwedstrijden en mocht deelnemen aan de Landelijke Pleitwedstrijden. Het is alweer lang geleden, maar daar kijk ik nog steeds met veel plezier op terug.

5. Wat zou je ondernemers mee willen geven?

Zorg ervoor dat je je omringt door de juiste adviseurs. Weet dat niet iedereen van álle onderwerpen kaas heeft gegeten. Dus schakel waar nodig specialistische hulp in.

En een tip: ben je ondernemer, gescheiden en betaal je partneralimentatie? Denk er dan aan dat de aftrek van partneralimentatie met ingang van 1 januari 2020 beperkt wordt. Dit kan reden zijn om de hoogte van de partneralimentatie aan te passen. Neem contact op met een specialist als je hier meer over wil weten.

Vragen over dit artikel? Neem contact op:

Geeske van campen

Geeske

van Campen

Advocaat

Vestiging ’s-Hertogenbosch

Spread the word. Share this post!